Dy telegrame në gjuhën tonë dhe frënge në të cilat Kryepeshkopi i Tivarit, Šimun Milinović informon Princin Nikollën se ai do të mbajë një meshë për vdekjen e Rudolfit, birit të Perandorit Austro-Hungarez Francis Joseph, 1889.Departamenti i Arkivit dhe Bibliotekës i Muzeut Kombëtar të Malit të Zi