Telegrami i Pero Jovoviçit nga Ulqini për Filip Petrovic për matjen e gjatësisë së rrugës për nga Ulqini në Sinjez, Shkurt 1889. Departamenti i Arkivit dhe Bibliotekës i Muzeut Kombëtar të Malit të Zi