Letër (Telegrami ) nga Kryepeshkopi i Tivarit Šimun Milinović drejtuar Princit Nikolla që shpjegon dorëheqjen e tij, Dhjetor 1889. Departamenti i Arkivit dhe Bibliotekës i Muzeut Kombëtar të Malit të Zi .