Letër (Telegrami ) nga kompozitori serb Evgeni Stojanoviç lidhur me kompozimin “Për Malin e Zi” dërguar me rekomandimin e poetit Laza Kostiç në prill 1889, Departamenti i Arkivit dhe Bibliotekës i Muzeut Kombëtar të Malit të Zi