Letër (Telegrami )nga kompozitori nga Zara ( Kroaci) për Petar Ramadanoviçin, Agjentin e Princit në Kotor, për t’i dërguar Gjykatës së Princit një përbërje kushtuar Princeshës Zorka Karadjordjevic, 23 Dhjetor 1883. Departamenti i Arkivit dhe Bibliotekës i Muzeut Kombëtar të Malit të Zi