Letër (Telegram) nga familja Musovich drejtuar Gjykatës së Malit të Zi që kërkon të shpërngulet nga Nikshiq në Turqi (Departamenti i Arkivit dhe Bibliotekës i Muzeut Kombëtar të Malit të Zi)